Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2016 14:42 - Beerовец 2015 - един незабравим турнир на BeerPong.bg
Автор: cleanito Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 256 Коментари: 0 Гласове:
0



Beer Pong е игра, при която играчите се стараят да вкарат топче през маса в чаши с течност, обикновено бира, поставени в другия край на масата. Въпреки че съществуват множество разновидности на правилата за игра, обикновено играта се играе от два отбора от по двама играчи, а чашите типично са по 10 на отбор и са подредени в триъгълни формации в двата края на масата.

Целта на играта е да се елиминират чашите на другия отбор, преди да са елиминирани собствените чаши. Чаша се елиминира, когато топче се вкара в чаша с течност. Отборът, чиято чаша е елиминирана, може да изконсумира течността от елиминираната чаша, освен ако течността не е вода.

Beerовец 2015 ни предложи едно невероятно забавление съчетавайки бирата с приятно и забавното, при това навръх Хелоуин! На 31 октомври 2015г. (за втора поредна година) се проведе турнир по "Бира Понг" познато още като "Beer Pong" част от "Vabo Лига" на BeerPong.bg. Атмосферата беше изключителна, беше тъмно по Хелоуински с много електронна музика и лазер шоу благодарение на Иво Асенов.

С нетърпение очакваме пролетното издание на Beerовец за 2016г, да видим с какво ще изненадат този път.

Източници: http://beerpong.bg
Всички снимки от събитието: Beerовец 2015

image


Тагове:   боровец,   2015,   бира понг,   beer pong,   beerовец,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив