Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2016 19:38 - Наша фирма прилага революционна технология за почистване на двигатели
Автор: cleanito Категория: Технологии   
Прочетен: 186 Коментари: 0 Гласове:
0



Само за 30 минути се възвръща мощността и се осигурява икономия на гориво до 15%

Нова, революционна технология за почистване на автомобилни двигатели прилага свиленградска фирма с марката „VitaMotors“. Посредством водородното пречистване, което е тествано и разработвано в продължение на години, се спестяват средства за скъпи ремонти, намаляват се вредните емисии, а от гориво се икономисват до 15 процента.
Сервизът на „VitaMotors“ се намира в пункта за технически прегледи в гр. Любимец, на бул. „Марица“ № 1. Там специализиран техник ще извърши процедурата с технологията, която е уникална за България. Водородът се вкарва директно в горивния процес и елиминира до 75% от съществуващите окислителни отлагания, които пречат на двигател да работи с пълен капацитет. Черните нагари почти напълно се премахват от двигателя само за 30 минути, което помага на автомобила да работи като нов.
Днес двигателите се замърсяват най-вече заради градския трафик и лошото качество на горивата. Честото палене и късите маршрути натрупват черни нагари по важните компоненти на автомобила. Буталата, турбокомресорът, инжекторите или EGR клапата са често скъпи и трудни за ремонтиране части, обясниха мотива си да въведат революционната технология от „VitaMotors“. Тукашният сервиз засега е единственият подобен в страната. За два месеца откакто е отворен, се радва на засилен интерес от страна на клиентите.
СМ

Източник: http://stmost.info/lyubopitno/58-liubopitno/4293-nasha-firma-prilaga-revolyutzionna-tehnologiya-za-pochistvane-na-dvigateli.html




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив